Motel Perla Sigheteana

|

Motel Perla Sigheteana ***

Adresă: Str. Avram Iancu Nr. 65/A
  Sighetu Marmației, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +4-0262-310613

Mobil: +4-0741-029996 +4-0726-268594

Fax: +4-0262-310268

Web: www.perlasigheteana.ro

 

Descriere

Motelul Perla Sigheteana este situat pe drumul DN 19 în Sighetu Marmaţiei. Acesta oferă camere cu balcoane, un restaurant cu o terasă, parcare privată gratuită şi Wi-Fi gratuit.

Toate camerele de la Motelul Perla Sigheteana au aer condiţionat şi o baie privată, un minibar şi un televizor.

Specialităţile tradiţionale româneşti sunt servite în restaurantul care oferă o terasă primitoare din lemn, cu vederi panoramice spre Dealul Cetăţii.

Micul dejun este servit până la prânz în bar, unde sunt disponibile, de asemenea, o gamă largă de băuturi, inclusiv cafea delicioasă şi cocteiluri.

Tarife 2013:
Dubla Reg. Single: 120 Lei
Dubla: 140 Lei
Camera familiala ( pat matrimonial + canapea extensibila): 180 Lei
Apartament: 200 Lei

Facilităţi

Servicii

Parcare, Restaurant, Bar, Terasa si gradina de vara, Loc de joaca pentru copii, Baie proprie in fiecare camera, cu Tv prin cablu, Minibar, Internet wireless, Incalzire centrala.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Perla Sigheteana