Hotel Miruna

|

Hotel Miruna ***

Adresă: Str. Drumul Sulinar Nr. 51
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 262120;+40 268 262055

Fax: +40 268 262055

Web: www.mirunahotel.ro

 

Descriere

Simti nevoia sa lasi deoparte toate problemele, sa uiti de praf, de aer poluat? Simti nevoia de liniste, comfort, relaxare?
Ei bine, nu-ti ramane decat sa ne cauti. In cea mai cunoscuta statiune montana din Romania, Poiana Brasov, chiar la poalele Masivului Postavaru, langa telecabina Kanzel si la cativa metri de partia de ski pentru incepatori, ne gasesti pe noi: Hotel Miruna Poiana Brasov, amplasat intr-o zona pitoreasca, inconjurat de munti.
Construit in 1999, cu o arhitectura moderna si o ambianta eleganta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Complexul turistic Miruna este destinatia oamenilor care apreciaza serviciile de calitate.
Are 40 de locuri de cazare, in 3 camere duble, 7 apartamente de doua locuri, 1 apartament de 4 locuri, 1 apartament de 5 locuri (1 apartament de 2 locuri, o camera dubla cu un pat) 1 vila de 6 locuri (1 apartament de 2 locuri si 2 camere duble).
Fiecare camera are TV cablu, minibar, televizor color, telefon international, cabina de dus cu hidromasaj. Ai posibilitatea de a te conecta la internet din propria camera.
Sauna finlandeza, sala de fitness, maseorul specializat in masaj suedez toate acestea vor contribui la faptul ca sejurul tau sa fie unul de neuitat.
Pentru o intalnire de afaceri, sala de conferinte de 22 de locuri este locul ideal.
Daca iti doresti sa fii in contact cu ceea ce se intampla in lume, sala de café internet te asteapta.
Pentru o dupa-amiaza speciala, intr-un cadru special nu poti alege alt loc decat barul de zi din incinta complexului. Restaurantul intim si elegant iti sta la dispozitie de la inceputul zilei cu un mic dejun copios-bufet suedez pentru dejun urmand sa savurezi preparatele culinare din bucataria nationala si internationala. Iti doresti o cina deosebita? La lumina lumanarilor, iti recomandam sa incerci specialitatile maestrului bucatar, laureat la concursurile natonale si internationale.
Pentru copii, locul de joaca amenajat special, va fi o reala placere.

Tarife :

Camera single:110-150 RON
Camera dubla superior:220-290 RON
Camera dubla standard:180-245 RON
Family room:310-450 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Miruna