Hotel Miraj

|

Hotel Miraj ****

Adresă: Complex Alunis Poiana Brasov
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 262044;+40 268 406535;+40 268 406534

Fax: +40 268 406534;+40 268 262114

Web: www.hotelmiraj.com

 

Descriere

Amplasat la intrarea in statiunea Poiana Brasov, nu departe de partiile pentru ski, intr-o zona linistita, Hotelul Miraj SPECIAL PRICE va ofera cele mai bune conditii pentru petrecerea vacantelor Dvs. intr-un spatiu familial si cu personal deosebit de ospitalier. Hotelul a fost inaugurat in anul 2004 si are o capacitate de cazare de 70 de locuri in camere duble, single si apartamente. Camerele sunt dotate cu televizor, minibar, telefon si mobilier deosebit.

Va invitam sa petreceti alaturi de noi cateva momente parcurgand turul virtual al hotelului si vizitand paginile pentru galeria foto, facilitati si speram noi, rezervari.

Punctele forte ale acestui hotel sunt preturile fara concurenta, excelentul raport pret calitate, dotarile noi si de calitate care incanta orice oaspete.
In fata hotelului se afla o parcare mare, un avantaj atat pentru sosirile de grupuri cu autocarul, cat si pentru turistii sositi individual cu masinile proprii.
Aveti la dispozitia Dvs. internet wireless gratuit in tot hotelul!
Hotelul dispune de 26 camere duble, 3 single si 5 apartamente, toate dotate la standard de 4 stele. Hotelul mai dispune de bar de zi si biliard.
Restaurantul Miraj situat la parterul hotelului va ofera o gama larga de preparate culinare atat din bucataria romaneasca, cat si din bucataria internationala. Mobilierul nou, elegant al restaurantului, ofera o ambianta deosebita pentru servirea mesei. De asemenea, la dispozitia turistilor se afla un bar si un salon de mic dejun.
La cerere se pot organiza mese festive la Restaurantul Coliba Vanatorului din Bran!
Hotelul dispune de 2 sali de conferinta (de 50, respectiv 20 locuri) dotate corespunzator pentru desfasurarea de traininguri, seminarii, intalniri de afaceri.
In foisor sala de conferinte ofera o priveliste deosebita si poate sa gazduiasca intre 15 - 20 persoane, fiind ideala pentru intalniri de afaceri sau alte evenimente de acest gen.

Tarife 2013:

Single: 140 Lei
Double: 189 Lei
Tripla: 246 Lei
Garsoniera: 330 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Miraj