Hotel Condor

|

Hotel Condor ****

Adresă: Poiana Brasov, zona hotel Piatra Mare
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 262121

Fax: +40 268 262121

Web: www.hotelcondor.ro

 

Descriere

Hotel Condor 4 este situat in apropierea Hotelului Piatra Mare si este orientat catre partiile Postavarul si Bradul, fiind amplasat in centrul statiunii Poiana Brasov.Hotelul dispune de 20 camere duble si 2 apartamente (compuse din cate 2 camere cu cate 2 locuri fiecare),sauna, sala de fitness, sala de mic dejun (poate fi folosita si drept sala de conferinta.

Camerele sunt orientate catre partie, oferind astfel o priveliste minunata. Fiecare camera este dotata cu telefon, minibar, seif, televizor, baie cu cabina de dus si feon.

Tarife:

Double 150 Lei
Tripla 180 Lei
Apartament 250 Lei
Single 135 Lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Condor