Hostel Sibiu Travelers

|

Hostel Sibiu Travelers **

Adresă: Str. Teilor, Nr. 4
  Sibiu, 550216, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 238161

Mobil: +40 766 242874

Web: www.villateilor.com

GPS: 45.804467 - 24.158785

 

Descriere

Sibiu Travelers Hostel/Villa Teilor ** s-a deschis in anul 2008 (si a fost decorata cu doua stele de catre Departamentul de Turism). Fondatorul are 20 de ani vechime in domeniul
serviciilor hoteliere asa ca va puteti astepta la cele mai bune servicii si la un grad
ridicat de confort.
OFERTA SPECIALA: 10% DISCOUNT IN LOC DE € 12.00 PLATITI € 10,80.

Localizare

Hostelul este situat intr-o zona linistita a Sibiului, la numai 6 minute de mers pe jos de gara si statia de autobuz si la doar inca 9 minute de centrul istoric al orasului, unde se gasesc cele mai importante atractii turistice!

Facilităţi

Servicii

Mic dejun, Ceai, cafea si apa minerala, Cearceafuri curate si prosoape (pt dus), Acces gratuit la internet, Spalatorie gratuită, Parcare (sigura) gratuită, Dulapuri securizate, Depozitare a bagajelor.

Parcare

Parcare gratuita.

Camere

Descriere (dotări)

Hostelul este compus din 3 dormitoare comune in care sunt paturi supraetajate solide cu saltele de o calitate excelenta. Capacitatea camerilor: 8, 6 si 10 locuri. Total 24 paturi, ocazional numarul de locuri poate ajunge intre 28-30. Fiecare dormitor comun poate fi rezervat ca o camera privata.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • SeifSeif

Galerie Foto

Hostel Sibiu Travelers SibiuHostel Sibiu Travelers Sibiu / 1Hostel Sibiu Travelers Sibiu / 2Hostel Sibiu Travelers Sibiu / 3Hostel Sibiu Travelers Sibiu / 4Hostel Sibiu Travelers Sibiu / 5

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hosteluri Hostel Sibiu Travelers