Hostel Nora

|

Hostel Nora **

Adresă: Riu Sadului, nr. 277
  Râul Sadului, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 567178

Mobil: +40 744 588451

Fax: +40 369 802421

Contact: Banea Ioan

Web: turism.birotec.ro

 

Descriere

La parter, pe partea stanga exista 2 camere cu 6 paturi, un living de 25 mp , bucatarie si baie. Pe partea dreapta exista o camera cu 6 paturi, un living de 55 mp, bucatarie si baie.

Etajul 1 are pe partea stanga un apartament cu 2 camere a cate 5 paturi si o baie. De asemenea mai exista o camera cu 6 si o camera cu 5 paturi, fiecare dotata cu baie proprie. Pe partea dreapta a etajului exista 1 apartament avand 2 camere cu 4, respectiv 3 paturi si baie. De asemenea exista 2 camere de 6 paturi fiecare, avand baie proprie. Fiecare dintre camerele situate la acest etaj dispun de terase.

Mansarda dispune de patru apartamente cu cate 2 camere de 5 si respectiv 6 paturi, precum si baie proprie fiecarui apartament. Toate apartamentele de la mansarda au terase.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hosteluri Hostel Nora