Sibiul devine capitala curselor low cost din Romania

Email Imprimare PDF

 

Sibiul devine capitala curselor low cost din Romania

Cea mai moderna aerogara din Ardeal la ora actuala vrea sa scada tarifele si taxele de aeroport la valori mai mici decat la Cluj si Tg. Mures. In ultimii trei ani, numarul de calatori imbarcati si debarcati la Sibiu nu a cunoscut fluctuatii spectaculoase, dar cresterile au fost constante.

Consiliul Judetean, cel care adminisreaza acum Aeroportul Sibiu si conducerea aerogarii de la iesirea din oras spre Sebes, au decis sa schimbe strategiile actuale si sa incerce sa „fure” din clientii aeroporturilor din Cluj si Mures, cele cu care sunt de altfel intr-o competitie neoficiala, din acest punct de vedere.   Dupa ce negocierile cu companii ca Wizz Air sau alte companii, au esuat din cauza costuilor de aterizare – decolare si taxe de aerport per pasager, care sunt actualmente de 10 ori mai mari decat in Tg. Mures, strategia va fi schimbata radical in aproximativ o luna de zile. „Stim ca unele companii au fost aici la negocieri si au plecat rapid. Trebuie sa facem ceva pentru acest aeroport” s-au pland consilierii judeteni.

Pentru a cauta cazare in Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Újdonságok és hírek Sibiul devine capitala curselor low cost din Romania