Maliuc

Maliuc

 

Localitatea Maliuc este situată pe brațul Sulina, la 25 km de Tulcea.
Maliuc este o zonă importantă din punct de vedere turistic dar și datorită existenței unui important institut de cercetări al florei și faunei.
Din localitate pornesc multe trasee, dedicate vizitării Rezervației Biosferei Delta Dunării. Există posibilitatea observării păsărilor și animalelor specifice zonei, alte forme de agrement, de exemplu excursii cu bărci cu motor, canoe, vaporașe, existente în număr mare și datorită faptului că accesul în zonă se face doar naval.
În zona localității se găsesc păduri specifice, gârle și ostroave, stuf în abundență. Clima este temperat continentală, caracterizată de veri fierbinți și ierni geroase cu vânturi puternice.
Localitatea vă așteaptă cu o ofertă bogată de cazare, într-un peisaj deosebit și cu servicii de calitate deservite de personal calificat.
Aici aveți posibilitatea de a practica sporturi de sezon, de a vă relaxa pe terasele de pe plaja de nisip sau pur și simplu puteți admira frumusețea peisajului.
Principalele obiective turistice sunt Lacul Fortuna care are o suprafață de 977,5 ha și Lacul Gorgova, cu o suprafață de 1377,5 ha, de asemenea localitatea Maliuc reprezintă un punct de plecare în Delta Dunării, spre Gârla Păpădia, Gârla Sontea, Canalul Litcov.

 

Galerie foto

Maliuc / 1Maliuc / 2Maliuc / 3Maliuc / 4Maliuc / 5Maliuc / 6Maliuc / 7Maliuc / 8Maliuc / 9Maliuc / 10

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Delta Dunării Maliuc