Agentiile de turism sunt vazute de romani ca fiind un intermediar nenecesar, potrivit lui Dragos Anastasiu (foto), patronul grupului Eurolines care a incheiat recent un parteneriat cu touroperatorul TUI

Email Imprimare PDF

 

Agentiile de turism sunt vazute de romani ca fiind un intermediar nenecesar, potrivit lui Dragos Anastasiu (foto), patronul grupului Eurolines care a incheiat recent un parteneriat cu touroperatorul TUI. Doar 15% dintre romanii care isi mai permit in acest moment o vacanta apeleaza la serviciile unui consultant in turism.

"Din studiile noastre se vede ca numai 15% din cei care isi fac concediile apeleaza la agentiile de turism. Acest lucru tine si de comportamentul agentiilor de turism. Lumea le priveste precum un intermediar mai degraba nenecesar", a spus Anastasiu.

"Senzatia este ca cei care lucreaza in agentii nu-si dau interesul. Noi incercam sa le aratam oamenilor ca ne pasa de cea mai frumoasa perioada din anul lor, vrem sa stim ce-si doresc si sa-i trimitem in concediu in locuri sigure. Lumea asteapta mai multa implicare din partea consultantilor in turism", a declarat managerul Eurolines, intr-un interviu pentru evz.ro.

Pentru a citi despre destinatiile pentru vacanta de iarna si Revelion, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Acasă