Pensiunea

|

Pensiunea Oltour **

Adresă: Str. Calea lui Traian Nr. 770
  Călimăneşti-Căciulata, 245600, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 751889;+40 251 411638

Mobil: +40 745 945144;+40 744 690643

Fax: +40 250 751889

Număr camere: 14

Web:

 

Descriere

Pensiunea Oltour este amplasata pe malul raului olt, la iesirea din calimanesti si intrarea in caciulata, in mijlocul unei zone impadurite de 5000 mp, si se prezinta ca o constructie pe 3 nivele, deservita de o receptie spatioasa, restaurant si bar. Pensiunea dispune de 13 camere cu cate 2 locuri, dotate cu toate utilitatile[baie cu cada,apa calda permanenta,tv,incalzire centrala,balcon]. pentru ca sederea la noi sa fie cat mai placuta. Oferim reduceri importante pentru grupuri mai mari de persoane sau pentru un sejur de durata mai indelungata. urmatoarele facilitati sunt incluse in tarif: piscina cu apa termala cu proprietetati curative si benefice, parcare auto- 20 locuri cu 2 cai de acces, informatii turistice, gratar acoperit, etc. pentru grupuri de elevi, studenti oferim reduceri importante de tarife de cazare.

Tarif cazare: 50 ron/camera .

Facilităţi

Activităţi

Organizarea de banchete, receptii, mese oficiale, petreceri de sarbatori, aniversari.

Servicii

Piscina cu apa termala, cu deosebite proprietati benefice si curative. Gratar acoperit, cu toate utilitatile asigurate (ustensile, carbuni, vesela)

Parcare

Parcare auto - 20 locuri, 2 cai de acces

Organizare de evenimente speciale

Organizarea de banchete, receptii, mese oficiale, petreceri de sarbatori, aniversari

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul dispune de 14 camere cu câte 2 locuri, dotate cu toate utilitatile, pentru ca sederea Dvs. la noi sa fie cât mai placuta. Oferim reduceri importante pentru grupuri mai mari de persoane sau pentru sejur de durata mai îndelungata.

Împrejurimi

Statiunea Calimanesti-Caciulata este renumita pentru frumusetea peisajului montan strajuit de Valea Oltului, clima blânda, racoroasa, numeroasele obiective turistice din statiune si împrejurimi, si mai ales apele minerale, termale, cu proprietati curative deosebite, indicate în tratamentul unei game largi de afectiuni (ale tubului digestiv, hepatobiliare, renale si ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice, respiratorii, ginecologice, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale, astenie).

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • PiscinăPiscină

Galerie Foto

Pensiunea Oltour Călimăneşti-Căciulata / 1Pensiunea Oltour Călimăneşti-Căciulata / 2Pensiunea Oltour Călimăneşti-Căciulata / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Caută hotel Pensiunea Oltour