Hotel Fantanita Haiducului

|

Hotel Fantanita Haiducului ***

Adresă: KM. 296, Sibiu-Brasov
  Dn1, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 525300

Fax: +40 269 525322

Web: www.fantanitahaiducului.ro

 

Descriere

Situat în Pădurea Bradului, la 15 minute de mers cu maşina de Sibiu, Hotelul Fântânița Haiducului este situat în mijlocul unui cadru natural idilic și oferă un restaurant rustic care servește mâncăruri românești și internaționale, precum și acces gratuit la o saună și o sală de fitness.


Servicii
prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială

General
ziare, seif, magazine (în unitatea de cazare), camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere izolate fonic, încălzire, zonă pentru fumători

Facilităţi

Activităţi

Darts, Air hochei si masa soccer play, Teren de tenis/fotbal/baschet cu gazon artificial si nocturna, Karaoke.

Servicii

Card control acces in camera, Toate apartamentele au jacuzzi, Asternuturi si perne cu puf de gasca, Minibar dublu gratuit, Cos cu fructe, Halate si papuci, Putem asigura transport cu autocar 52locuri, Microbus 9 locuri, Transfer aeroport, Rent a car Matiz si Audi A4 quatro, Inchiriem limuzina proprie Lincoln Town car 8, 6 m, Conexiune internet wireless free, Inchiriat atv-uri, Sala fitness cu masa ping pong, Masaj, Sauna, Jacuzzi, Solarium pentru bronzat, Aroma room, Spalatorie/calcatorie, Room service, Seif la receptie si in camere, Loc amenajat de joaca.

Parcare

Parcare 120 locuri supravegheata video.

Sală de conferinţe

Sali de conferinta cu o capacitate totala de 140 de locuri, repartizate astfel: Sala Gheorghe Lazar - 100 locuri si Salile de Consiliu Octavian Goga si Emil Cioran cu 18 locuri fiecare potrivite pentru grupuri mai mici sau lucru pe ateliere sau echipe, pentru ca la cursurile, trainingurile sii teambuilding-urile desfasurate la noi sa obtineti cele mai bune rezultate. Echipamente incluse: ecran de proiectie, flipchart, masa consiliu/prezidiu. Echipamente optionale: sonorizare, videoproiector, laptot, imprimanta, xerox. Si pentru ca eficienta si randamentul cursantilor sa fie la cote maxime in pauze va propunem mai multe variante de cofee break in functie de buget.

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul Best Western Fantanita Haiducului va pune la dispozitie 37 de camere spatioase (cu 90 de locuri), mobilate elegant, atent pregatite pentru confortul dvs, dintre care: 6 apartamente, 4 duplex, 3 garsoniere, 21 duble, 3 single.

Restaurant

Restaurantele noastre cu o capacitate de 280 locuri, va asteapta cu o ambianta calda unde puteti sa savurati o cina haiduceasca si sa degustati vinul casei inconjurati de colegi sau prieteni. Restaurantul Rustic (capacitate 100 de locuri), Salonul Rosu (capacitate 180 de locuri), Crama de Piatra (capacitate 32 de locuri), Gradina de vara cu gratar/barbeque/protap, (capacitate 58 de locuri), La Ciuperca (capacitate 60 locuri), Harley Bar (capacitate 24 de locuri), Club Route66 (capacitate 90 de locuri). Va asteptam sa inspirati aerul proaspat de padure, sa beti o tuica buna de pruna la toi, sa mancati o ciorba de fasole cu ciolan afumat in pita de casa cu ceapa rosie si o coasta de porc la gratar cu cartofi cu rozmarin iar la urma sa va indulciti cu papanasi cu smantana si dulceata de afine culese de noi din varful muntelui Cindrelu. Si peste toate sa turnati o carafa de vinul casei sau o halba de bere nefiltrata pentru ca sa simtiti ce frumoasa e viata.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Cartile de credit acceptate: Visa, Master Card, Maestro, American Express si Diners club.

Galerie Foto

Hotel Fantanita Haiducului Dn1Hotel Fantanita Haiducului Dn1 / 1Hotel Fantanita Haiducului Dn1 / 2Hotel Fantanita Haiducului Dn1 / 3Hotel Fantanita Haiducului Dn1 / 4Hotel Fantanita Haiducului Dn1 / 5

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Caută hotel Hotel Fantanita Haiducului