Hotel Laguna

|

Hotel Laguna ****

Adresă: Mamaia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 341 454466;+40 341 454467

Mobil: +40 723 562167

Număr camere: 34

Web: www.hotel-laguna.ro

 

Descriere

Hotelul Laguna **** este situat la intrarea în statiunea Mamaia.

Cazare:
Hotelul Laguna dispune de 34 de camere elegante: 31 camere duble si 3 garsoniere. Toate camerele hotelului au în dotare: minibar, uscator de par, linie telefonica internationala, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, safe-box, climatizare.

Hotelul Laguna va ofera o gama variata de servicii: room service, restaurant, terase, centru de fitness, piscina, ponton, masaj, sauna umeda si uscata, sporturi nautice etc.

Facilităţi

Sală de conferinţe

Centrul de conferinta Laguna are o capacitate de 50 de persoane. Centrul dispune de toate facilitatile si echipamentele necesare oricarui tip de eveniment: conferinte, training, team-building, seminarii, congrese, lansare de produse etc. Pauzele de cafea sau cinele festive pot fi servite pe oricare din terasele hotelului, pe terasa restaurantului La Fenice sau pontonul de pe lac. Facilitati: echipamente: videoproiector, retroproiector, ecran, flipchart, video, TV, DVD; instalatie sonorizare; bar si lobby pentru servirea pauzelor de cafea; lumina naturala.

Organizare de evenimente speciale

Vrei ca nunta ta sa se desfasoare intr-o superba sala de bal? Sala are o capacitate de 350 de locuri, sisteme audio performante, LCD-uri pe care poti sa transmiti evenimentul in direct sau care pot prezenta imagini importante din viata ta. Ventilatia in salon se face prin plafon, sala fiind dotata cu aer conditionat, iar incalzirea cu centrala proprie. Salonul este amenajat ca o sala de bal, cu mese rotunde, candelabre somptuoase, voaluri diafane, toate armonizand intr-o atmosfera feerica. Terasa completeaza atmosfera de vis a salonului, fiind un loc de relaxare, cu canapele confortabile, albe, in ton cu evenimentul. In serile calde evenimentul se poate sarbatori pe terasa aceasta avand o capacitate de 400 de locuri. Pontonul, aflat pe lacul Siutghiol, este locul ideal pentru organizarea cununiei civile sau religioase. Pentru a intregi atmosfera de vis poti surprinde invitatii sosind la nunta ta pe apa.

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul Laguna dispune de 34 de camere elegante: 31 camere duble si 3 garsoniere. Toate camerele hotelului au în dotare: minibar, uscator de par, linie telefonica internationala, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, safe-box, climatizare.

Restaurant

Pranzul si cina pot fi servite in restaurantul ?La Fenice? situat la parterul hotelului Laguna. Restaurantul cu specific Italian, cu un design modern si o servire ireprosabila este completat de terasa mediteraneana unde se poate servi o cina de afaceri sau sa puteti petrece o seara romantica prelungita inconjurat de vegetatie luxurianta. Restaurantul "La Fenice" va primeste intr-o liniste reconfortanta, cu muzica in surdina potrivita pentru a va concentra asupra delicateselor servite dar si pentru a avea o conversatie placuta cu prietenii.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Optiuni de plata: Cash, ATM Card (Maestro), MASTERCARD/EUROCARD, VISA, AMERICAN EXPRESS.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • SeifSeif

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SaunăSaună
  • MasajMasaj
  • TerasăTerasă

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Caută hotel Hotel Laguna