Pensiunea Edera

|

Pensiunea Edera **

Adresă: Fundata Nr. 40
  Fundata, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 745 041530

Web:

 

Descriere

Pensiune construita nou -2006.
Pensiunea Edera din Fundata va ofera intimitate si confort de 3 margarete in varful muntelui. Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare in 7 camere toate cu tv si 6 bai, bucatarie complect utilata Desi se afla la 1400 metri altitudine, pensiunea este foarte usor accesibila cu masina si pe timp de iarna pe culoarul Rucar-bran. Ofera o panorama deosebita a muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Fagaras.

Facilităţi

Activităţi

Plimbare pe inaltimile din zona, Drumetie la stana (vara) - unde se poate vedea mersul oilor, Prepararea produselor traditionale,masa la stana (optional), Drumetie prin Fundatica - Valea Cheii. Ski: Dealurile din apropiere si partiile amenajate din Fundata satisfac exigentele celor care practica acest sport, iar pentru impatimiti, Poiana Brasov, aflata la doar 32 de Km de pensiunea Edera, ofera cele mai bune partii din Romania. Pârtia de ski Zănoaga din Bran. Începând din Ianuarie 2005 s-a deschis pârtia Zănoaga, la o distanţă de aproximativ 4 km de Castelul Bran. Pârtie cu dificultate medie, de o lungime de aproximativ 800 m. De asemenea, puteti practica sporturile de iarna pe partia Cheile Gradistei, unde beneficiati si si de transportul cu teleschiul. Centrul de inchirieri echipament sportiv va pune la dispozitie schiuri, clapari si snowboard. Tir cu arc sau pusca. Privilegiu rezervat demult claselor nobile,este acum la dispozitia celor care se cazeaza la pensiunea Edera. Un prilej excepţional pentru a fi împreună cu prietenii, în căutarea unui obicei adus în modernitate la rang de artă. Plimbari cu ATV-ul. Drumurile alpine si forestiere de pe versantul vestic al Bucegilor sunt ideale pentru plimbari cu ATV-ul. Va propunem urmatoarele trasee: Fundata - Val. Cheii pana la Pestera Fundata si retur (aprox. 2-3 ore); Fundata - Val. Cheii - Pod Dambovita - Cheile Dambovicioarei - Pestera Dambovicioara si retur (aprox. 5-6 ore).

Servicii

Living spatios cu TV, Frigider, Bucatarie utilata (aragaz, 2 frigidere, filtru de cafea, cuptor cu microunde, vesela), Incalzire centrala, Gratar, Parcare, Foisor, Leagan, Balansoar pentru copii, 2 terase, Gospodarie proprie de unde putem oferi produse proaspete, Generator de curent in caz de avarie la reteaua de distributie, Rezerva de apa in caz de avarie la reteaua de distributie, Loc de joaca pentru copii, Mult spatiu verde si padure in imprejurimi, Posibilitate inchiriere ATV sau Tir cu arcu si tir cu pusca.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider
  • Pătuţ copiiPat copii

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • GrădinăGrădină
  • ATVATV

Galerie Foto

Pensiunea Edera FundataPensiunea Edera Fundata / 1Pensiunea Edera Fundata / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Caută hotel Pensiunea Edera