Hotel Acasa La Dracula

|

Hotel Acasa La Dracula ****

Adresă: Str. Poiana lui Stechil Nr. 22
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 372 689800;+40 268 262057

Mobil: +40 749 689800

Fax: +40 268 262057

Web: www.house-of-dracula.com

 

Descriere

Unul din cele mai elegante, comfortabile si stilate locatii din statiune, construit în 2005 în Poiana Brasov ca un hotel DeLuxe, poarta denumirea de “Acasa la Dracula”, având o nota special diferita fata de ansamblul de hoteluri si restaurante din Poiana Brasov.





Facilităţi

Sală de conferinţe

Complexul "Acasa la Dracula" constituie alegerea ideala pentru turismul de business. Salile noastre de conferinta cu o capacitate de pâna la 200 de locuri sunt decorate si dotate tehnic pentru a satisface cerintele celor mai exigenti clienti: videoproiector si ecran de proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare, acces Internet de mare viteza gratuit -conexiune prin cablu si wireless, computer, laptop, plasma TV, DVD player, televizor.

Camere

Descriere (dotări)

Camerele din Castelul "Acasa la Dracula" va bucura cu o priveliste nemaipomenita si sunt îngrijite de catre staff-ul nostru cu atentie si profesionalism. Toti angajatii nostrii se mândresc cu abilitatile lor de a va face un sejur placut cu politete si respectul care vi se cuvine. Familiile cu copii mici pot beneficia de camere special destinate lor, plus serviciul nostru de baby-sitting.

Restaurant

Cu o excelenta traditie în bucataria traditionala dar si în cea internationala, într-o atmosfera placuta si linistita, va puteti delecta cu cele mai rafinate preparate realizate special pentru dumneavoastra. Profesionalismul, înalta tinuta si atmosfera relaxanta a întregului staff al restaurantului va promitem o experienta unica în arta culinara. "Acasa la Dracula" vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra, nu cu unul ci cu doua restaurante. Restaurantul "Castel" si "Anastasia" va asteapta în fiecare seara de Duminica pâna Joi, pentru a servi cina într-o atmosfera cu totul deosebita. Daca la final nota de plata depaseste 55 euro/persoana, veti beneficia din partea hotelului de o noapte de cazare într-una din luxoasele camere ale Castelului. Mic dejun inclus în pret a doua zi. Parcare pazita.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SpaSpa

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Caută hotel Hotel Acasa La Dracula