Ce te impiedica sa pleci acum?

Email Imprimare PDF

 

Ce te impiedica sa pleci acum?

Partenerul comod, pisica, electricianul care s-a anuntat la ora 3 sau lenea, o lene a spiritului care s-a instalat din inertie si a tocit simturile, emotia, nevoia de miscare si aventura?!

Depinzi de cineva? Astepti prietenii nehotarati sa se decida, pentru ca singur te simti prea stingher sa pleci? Dar oare foamea si setea ta depind de ei?

Daca nu reusesti sa iti convingi familia sau prietenii, nu-i o nenorocire. Vei avea bucuria descoperirii de unul singur!

Poti sa iti iei si castile pentru inceput, care sa iti picure in urechi ritmuri, caci mai nou nu suportam sa ne auzim gandurile si evitam pe cat posibil momentele cu noi insine. Dar chiar si asa, importanta este iesirea.

Sau nu e soare afara? Si ce?! Oare restul poftelor tale atarna de vremea de afara?

Mult e pana te urnesti. Urat, pare din casa, din fotoliul confortabil, dar cerul incruntat are si el farmecul lui, caci alte sunete ti se reveleaza, pasarile au alt repertoriu in asteptarea ploii... ele nu se mai plang atata ca stau pe o creanga afara, in bataia vantului si sunt poate mai firave decat tine...

Omul nu a fost facut sa stea in casa si nici pe scaun sau sa se deplaseze cu masina... casa, scaunele, masinile si le-a facut el dupa. Si i-au placut atat de mult, incat a ajuns sa le considere o prelungire fireasca, vitala, fundamentala. De aceea si suntem pe cale sa luam forma scaunului. Acoperisul omului e cerul liber, pentru asezat i s-a dat iarba, pentru deplasat piciorul.

Cat de simplu iti poti face un weekend frumos, explorand imprejurimile orasului tau!

Gaseste orice pretext pentru a iesi din casa, cel putin in fiecare weekend. Am ajuns sa fim recunoscatori vietii pentru cele 2 zile libere pe saptamana, macar sa le exploatam la maxim.

Autor: Larisa Bracea

Pentru a citi despre o posibila destinatie de a va petrece weekendul, daca sunteti din judetul Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Atracţii turistice Ce te impiedica sa pleci acum?