Pensiunea

|

Pensiunea Chiuza

Adresă: Drumul National 17D intre Chiuza si Piatra
  Chiuza, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Mobil: 0756640209; 0757684911

Web:

 

Descriere

Pensiunea Chiuza este recomandata celor care vor sa aiba un weekend relaxant in mijlocul naturii, sa se relaxeze la o partida de pescuit alaturi de prieteni, alaturi de care sa savureze apoi o bere rece pe terasa de pe marginea lacului. Turistii sunt cazati in cabane din lemn, intr-un cadru foarte rustic.

Facilităţi

Parcare

Exista o parcare pentru 20 de masini.

Obiective turistice

Atractii turistice: urme arheologice daco-romane: Sasarm, biserica reformata Sasarm, edificata in anul 1754 ca monument istoric; urme arheologice din sec. al XVII-lea tot la Sasarm; ; conacul care a adapostit sediul primariei Chiuza; zona de agrement pe raul Somes la Sasarm. Orasele cele mai apropiate sunt: Beclean la 12 Km, Nasaud la 12 Km si Bistrita la 42 Km.

Organizare de evenimente speciale

Exista o parcare pentru 20 de masini.

Împrejurimi

Comuna Chiuza este situata in partea central-vestica a judetului Bistrita-Nasaud. Relieful este reprezentat prin culoarulraului Somesul Mare si dealurile Nasaudului, zona situata la periferia muntilor Tiblesului, care ocupa partea nordica a comunei.

Galerie Foto

Pensiunea Chiuza Chiuza / 1Pensiunea Chiuza Chiuza / 2Pensiunea Chiuza Chiuza / 3Pensiunea Chiuza Chiuza / 4Pensiunea Chiuza Chiuza / 5Pensiunea Chiuza Chiuza / 6Pensiunea Chiuza Chiuza / 7Pensiunea Chiuza Chiuza / 8Pensiunea Chiuza Chiuza / 9Pensiunea Chiuza Chiuza / 10Pensiunea Chiuza Chiuza / 11Pensiunea Chiuza Chiuza / 12Pensiunea Chiuza Chiuza / 13Pensiunea Chiuza Chiuza / 14

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Chiuza