Nu exista poza

|

Pensiunea Delta **

Adresă: Str.III A, Nr. 288
  Sulina, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 543261

Mobil: +40 722 749252;+40 742 154866

Fax: +40 257 255016

Web: www.sulinaturism.ro

 

Descriere

Pensiunea se gaseste in orasul Sulina, Judetul Tulcea, Romania, pe strada a III-a nr. 288.
Acest loc se afla in Delta Dunarii, la varsarea Dunarii in Marea Neagra, la 300 km est de Bucuresti si 100 km nord de Constanta.
Este un loc unic in Europa, rezervatie naturala a biosferei.
Fata de pensiunea noastra, la nord se afla bratul Sulina al Dunarii, la sud canalele si ghiolurile Deltei, iar la est se gaseste Marea Neagra.

Facilităţi

Activităţi

Excursii pentru pescuit. Pescuitul poate fi practicat aici oriunde, la câtiva pasi de vila sau în ghiolurile si canale îndepartate. Puteti pescui diverse tipuri de pesti: salau, crap, stiuca, somn, avat etc. Informatii despre locurile de pescuit le puteti primi de la personalul pensiunii. La cerere pot fi asigurate râme. Pentru cumparaturi (nada, momeli, cârlige, etc) exista un magazin "Gipo" la aproximativ 300 metri de pensiune. Bete de pescuit sunt disponibile pentru închiriat si aici. Plaja pe litoralul Marii Negre. Plaja cu nisip fin se gaseste la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Se poate ajunge (la cerere) cu taxi sau cu trasura. Pe plaja exista terase, dusuri, etc. Cu caiacele: Pensiunea noastra dispune de 4 caiace cu care pot fi organizate excursii de neuitat în Delta sau pe mare (veste de salvare sunt disponibile).

Obiective turistice

izitare oras Sulina. Exista multe locuri interesante de vazut în orasul Sulina. Noi va recomandam sa vizitati Biserica Ortodoxa , Muzeul Farului si ..... cimitirul. Nu este o gluma si nu veti regreta. Excursii turistice - cu diverse tipuri de barci (de la lotci pâna la iahturi), între 1 ora si 1 zi. Barcile nu ne apartin dar pot fi închiriate pentru dumneavoastra. Aici puteti admina florasi fauna unica în Europa precum si peisaje inedite. Baia de nord cu coloniile de pelicani, Revarsarea Dunarii în Marea Neagra, Padurea Letea, Cardon cu Manastirea Buna Vestire, Lacurile Rosu, Rosulet, Puiu.

Restaurant

În pensiunea Delta Sulina masa este în regim de demipensiune (MD + C). Contractarea serviciilor de masa este obligatorie în pensiunea noastra.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Delta