Nu exista poza

|

Pensiunea Ecaterina **

Adresă: Str. Valea Sanei, Nr. 133
  Vatra Moldoviţei, 727595, jud. Suceava, Romania

Telefon: +40 230 336010

Mobil: +40 745 163780;+40 745 163532

Web:

 

Descriere

O casa traditionala frumoasa, situata in Vatra Moldovitei, in imediata apropiere a dealului acoperit cu paduri de brad (cca.250m). In jur, privelistea pajistilor inflorite si a padurilor va incanta privirea.
Camerele luminoase, sunt mobilate cu mobilier rustic modern. Cand luati masa afara, se poat auzi, duminica dimineata sau la vecernie, clopotele manastirii Moldovita. Bineinteles ca, la masa, painea este intr-adevar “de casa”, ea fiind facuta de gazde.
Gazdele sunt primitoare, asa cum numai bucovinenii stiu sa o faca. Ele sunt gata oricand sa va satisfaca gusturile, ajutandu-va sa descoperiti adevarata Bucovina, aceea a graiului domol si a credintei in Dumnezeu.

Facilităţi

Activităţi

Vizita la stana, cu degustare de produse specifice, Cules fructe de padure si ciuperci, Descoperitul florii si faunei (gazda este silvicultor, si va poate insoti), Descoperitul exploatarii si prelucrarii lemnului, Drumetii cu sau fara ghid peste dealuri, si observarea activitatilor agricole traditionale, Vizite in zona: manastirile Voronet, Humor, Sucevita etc., atelierele de ceramica neagra din Marginea, salina Cacica etc.

Servicii

Curte mare cu loc de parcare si garaj, Gradina de legume proprie, Stupina proprie, Incalzire cu lemne, Sobe de teracota, Se inchiriaza si fara masa, Servicii de spalat/calcat haine, Transfer auto la/de la gara Vama, Animale de companie nu sunt acceptate.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ecaterina