Nu exista poza

|

Pensiunea Siesta ***

Adresă: Str. Plutelor, Nr. 2, Teritoriul Weekend
  Târgu Mureș, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 210441

Web:

 

Descriere

Este situata in incinta Complexului de Agrement “Weekend”din localitate , amenajat si întreţinut de Primăria Târgu Mureş , mai exact pe strada Plutelor Nr. 2 .Având 4 nivele , o arhitectura moderna si o dotare pe măsura , poziţionata central pe aleea principala a complexului , este uşor accesibila fiind aproape de bazinele de înot , de terenurile de sport cat si de terenurile de joaca pentru copii

Facilităţi

Activităţi

In afara programului normal de funcţionare al pensiunii aici se pot organiza : mese festive ,întâlniri /şedinţe de afaceri nunti , cantonamente sportive , serbări , programe artistice si de divertisment. Copii se pot juca in parcul amenajat special pentru ei , iar adulţii se pot recrea fie pe terenurile de fotbal , tenis ,atletism, fie prin partidele de ping-pong , volei ori concursuri sportive organizate de postul radio al complexului toate acestea fiind intretinute de Primaria Targu Mures .

Servicii

Băile sunt prevăzute cu cabine de dus cu sistem de hidromasaj inclus , cele 2 apartamente au ca dotare extra Jacuzzi , celelalte dotări sunt :aer condiţionat in fiecare camera, încălzire centrala , televizor in fiecare camera , frigider cu minibar , internet wireless .

Restaurant

Restaurantul dispune de 80 locuri, restaurant , bar cu cele mai rafinate sortimente de băuturi, iar terasa in aer liber dispune de 15 mese cu 60 locuri , bar si grătar , de asemenea in sezonul estival funcţionând si un chioşc cu gustări reci :sandwich , hot-dog ,hamburger , etc. .

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Siesta