Pensiunea Anghelina

|

Pensiunea Anghelina **

Adresă: Nr. 137
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334246;+40 262 334078

Mobil: +40 724 455847;+40 726 316348

Web:

 

Descriere

O casa traditionala, cu interioare bogat decorate cu covoare traditionale de lana, stergare, broderii - o adevarata intoarcere in timp! In camere, sobele de teracota completeaza aceasta idee de autenticitate maramureseana. Ce placere, mai ales iarna, sa stai sa auzi focul trosnind in vatra, sa urmaresti umbra flacarilor jucause pe pereti, sa povestesti cu gazdele despre obiceiurile locurilor la un pahar de horinca!
Vara veti regasi oaza de racoare mult dorita dupa o zi de plaja, scaldat sau drumetie pe dealuri si in paduri. Gazdele va vor indruma sau insoti la o stana din apropiere unde veti avea ocazia sa degustati produse specifice. Acasa, doamna Anghelina are un razboi de tesut traditional si va va initia in aceasta arta straveche
Pentru o vacanta in stil autentic maramuresean aveti toate motivele sa alegeti CASA ANGHELINA!

Facilităţi

Activităţi

Descoperitul activitatilor de la ferma (muls, cosit) sau transport/taiat lemne in padure, Vizita la stana cu degustare de produse specifice, Initiere la un razboi de tesut traditional, Initiere la un razboi de tesut traditional, Plaja si scaldat la rau, Cules de fructe de padure si ciuperci, Excursie la Borcut (izvor de apa minerala), Plimbari cu caruta, Sania.

Servicii

Curte cu loc de parcare, Incalzire cu sobe de teracota cu lemne, Ferma proprie (oi, capre, cal, gaini, vaci, porci), Livada mare cca 2500mp (meri, nuci, pruni), ce duce pana la rau, Gradina de legume (ceapa, rosii, usturoi), Animale de companie acceptate.

Galerie Foto

Pensiunea Anghelina BotizaPensiunea Anghelina Botiza / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Anghelina