Vila Fratii Jderi

|

Vila Fratii Jderi **

Adresă: Straja, jud. Hunedoara, Romania

Mobil: +40 721 675772;+40 766 597242;+40 721 121175

Web:

 

Descriere

Vila Fratii Jderi este situata in statiunea Straja linga teleskiul 1 si 2 la o altitudine de 1600 m.

Beneficiaza de un spatiu de cazare deosebit, in 7 camere de doua locuri, cu grupuri sanitare proprii, TV cu instalatie de satelit, si un apartament de doua camere care beneficiaza de aceleasi utilitati.

Facilitati cazare: transport auto, TV in living, ATV, parcare, spalatorie, terasa, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Camera dubla matrimoniala: 120 RON/ zi
Camera dubla twin: 120 RON / zi
Apartament 2 camere: 220 RON / zi
Camera 4 locuri: 150 RON / zi

Facilităţi

Servicii

Facilitati cazare: Transport auto, TV in living, ATV, Parcare, Spalatorie, Terasa, Living, Sala de mese, Bar, Restaurant, Sala de conferinte. Facilitati camere: Baie cu cada, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Restaurant

In restaurantul vilei puteti petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi, intr-o ambianta calduroasa unde puteti savura deosebitele preparate traditionale ale bucatarului nostru. Dupa cerinte, putem pune la dispozitia clientilor si o sala de conferinta.

Galerie Foto

Vila Fratii Jderi StrajaVila Fratii Jderi Straja / 1Vila Fratii Jderi Straja / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Fratii Jderi