Pensiunea Inkognito

|

Pensiunea Inkognito ***

Adresă: Str. Csiba
  Miercurea Ciuc, 530001, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 366 101111

Mobil: +40 744 766804

Fax: +40 366 101111

Web: www.inkognitopanzio.ro

 

Descriere

Pensiunea Inkognitó situată în Miercurea Ciuc, vă oferă recreere într-un loc special, nu departe de oras, si totusi într-o liniste deplină.
Din gradină (curtea) pensiunii este vizibil cel mai cunoscut loc de pelerinaj al tuturor catolicilor - Sumleu, deasemenea se văd muntii Harghitei, la al cărei poale se află. Pe timp senin se vede chiar masivul Hasmasu Mare în a cărei vecinătate se află si Piatra Unică (singuratică).
Fiecare cameră este dotată cu TV satelit, minibar. Bucătăriile stau la dispozitia oaspetilor complet echipate.
Pentru masinile clientilor punem la dispozitie două garaje încălzite precum si locuri în parcarea iluminată si îngrădită.
De pensiune apartine o terasă, în curte exista o grădină de vară, cuptor, vatră, loc pentru grătar, mobilier de gradină, masă pentru tenis de masa si nu în ultimul rând loc de joaca amenajat.

Galerie Foto

Pensiunea Inkognito Miercurea CiucPensiunea Inkognito Miercurea Ciuc / 1Pensiunea Inkognito Miercurea Ciuc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Inkognito