Pensiunea Panorama

|

Pensiunea Panorama **

Adresă: Str. Principala, nr. 245
  Feliceni, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 245234

Web:

 

Descriere

Pensiunea Panorama este o unitate de turism rural cu atestat, care se afla in comuna Feliceni (jud. Harghita), aproape de intrarea in Odorheiu Secuiesc dinspre Sighisoara.
Pensiunea se situeaza langa drumul national care traverseaza localitatea.
Poate fi accesata cu usurinta din ambele directii.
Datorita locatiei sale excelente constituie un punct de plecare ideal pentru cei care doresc sa descopere minunile Tinutului Secuimii.
Pensiunea este calificata cu doua margarete.
Pentru cazarea turistilor dispunem de locuri pentru 8 + 2 persoane.
Oaspetii nostri sunt gazduiti in doua apartamente cu intrari separate, unde avem locuri pentru cate 5 persoane in camere cu 2 si 3 paturi, avand fiecare grup sanitar (baie si toaleta) separat, cu intrare de la coridor.
Bucatariile apartamentelor dispun de o utilare completa, oferind toate posibilitatile celor care doresc sa se autoserveasca.

Galerie Foto

Pensiunea Panorama FeliceniPensiunea Panorama Feliceni / 1Pensiunea Panorama Feliceni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Panorama