Nu exista poza

|

Pensiunea Naparis ***

Adresă: Com. Moroieni
  Pucheni, jud. Dâmbovita, Romania

Telefon: +40 722 705102

Web: www.naparis.ro

 

Descriere

Daca vrei sa te bucuri de atmosfera si mancare romaneasca adevarata, gatita cu suflet si respect pentru tine, ai la dispozitie un mic restaurant dupa care te poti retrage in una din cele 4 vile, fiecare avand la etaj cate 3 camere duble cu paturi twin, grup sanitar propriu si televizor, iar la parter cate un living cu televizor si grup sanitar propriu.
Pentru ca cele 12 camere s-au dovedit a fi prea putine pentru un grup organizat, am mai construit inca o vila cu 4 camere, asa ca acum ne laudam cu un total de 16 camere duble cu paturi twin, televizor si grup sanitar.
Pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut va oferim adrenalina (alpinism, zbor cu parapanta!, activitati speologice)..distractie..
Pensiunea Naparis, situata in mijlocul naturii, va promite un sejur complet, relaxant...de neuitat.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, restaurant, sala de conferinte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Naparis