Nu exista poza

|

Camping Elodie Zodiac Est **

Adresă: Resedinta Elodie
  Jupiter, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731408

Fax: +40 241 731407

Web:

 

Descriere

Club Elodie este o unitate nou infiintata, cu o dotare deosebita, avand mobilier si aparatura moderna.Vila este situata intr-o zona linistita, dar centrala, la aproximativ 300m de plaja.

Minihotelul Elodie dispune de 8 camere duble (2 locuri), cu doua paturi care nu pot fi unite, si 4 apartamente (4 locuri), fiecare avand un dormitor si o camera de zi cu o canapea extensibila.

Vila dispune de centrala termica proprie, pentru incalzire si pentru apa calda, iar fiecare spatiu de cazare are in dotare aer conditionat, TV color-cablu, frigider, telefon si posibilitati de conectare la internet.

Facilitati: restaurant cu salon interior si terasa exterioara, piscina, bar de piscina, loc de joaca pentru copii, teren de sport cu gazon sintetic si instalatie nocturna, aparate de gimnastica, locuri de parcare.

Tarife 2012:

01.09-15.09:
Camera dubla twin:64-90 lei
Apartament 2 camere:108-150 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Camping Elodie Zodiac Est