Pensiunea Petreus Irina

|

Pensiunea Petreus Irina **

Adresă: Nr. 771
  Botiza, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 334129

Mobil: +40 727 724895;+40 742 994215

Web:

 

Descriere

O pensiune frumoasa, retrasa, asezata la 5 m de raul Botiza. Pensiunea dispune de o curte mare, plina cu flori, si de un foisor in care o sa va puteti relaxa sau servi masa. Stapana casei este amabila si va va delacta cu o multime de bucate traditionale.

Comentarii

 
 
 
 
Promit sa revin!
Am avut placerea de a petrece 2 zile minunate in zona si... 2 seri in compania familiei Petreus. Oameni de toata isprava, gata sa te ajute cu un sfat si nu numai... Gazde primitoare si bucatari de exceptie! Conditii decente de cazare si o atmosfera parca din alta lume... din alta dimensiune!
 *@yahoo.com2009-10-10 19:29:34

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Petreus Irina