Pensiunea Steaua Nordului

|

Pensiunea Steaua Nordului ****

Adresă: Str.Republicii Nr.5A
  Alba Iulia, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 810234

Fax: +40 258 818782

Web: www.vilasteauanordului.ro

 

Descriere

Situata in Alba Iulia, chiar langa Bazinul Olimpic, pensiunea Vila Steaua Nordului completeaza decorul unitatilor de cazare din judetul Alba si in special din Alba Iulia cu dotari moderne, servicii racordate la ultimele tendinte in domeniu si cu bunavointa caracteristica ardelenilor.

Modernitatea se imbina fericit cu tendinta de evadare, in spatii intime .Astfel daca toate camerele au un confort si standard european , modern, curtea interioara prezinta spatii care dau senzatia ca te afli undeva departe de oras, de zgomot si de stres, intr-un ambinet simplu de terasa si barbeque pregatit ca sa te simti in apropiate de natura.

Vila Steaua Nordului a fost special construita pentru servicii complete de cazare in Alba Iulia, de servire a mesei si relaxare in municipiul Alba Iulia dominat de unitati hoteliere cu traditie ,municipiu care ofera mult prea putin fata de necesarul actual.


Tarife 2012:

Camera dubla:150 RON
Camera tripla:210 RON

Camere

Descriere (dotări)

Camera Single*** - 125 RON Camera Dubla*** - 155 RON Camera Sigle **** - 140 RON Camera Dubla **** - 175 RON Camera Matrimoniala - 189 RON/ 115 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Steaua Nordului