Motel Ana Maria Magdalena

|

Motel Ana Maria Magdalena ***

Adresă: Str. Morilor, Nr. 257
  Lipova, jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 563032

Mobil: +40 722 367219

Web: www.restaurant.maggie.ro

 

Descriere

Motel - Restaurant Ana Maria MAgdalena este situat pe DN7, in localitatea Radna in apropiere de Manastirea Catolica Maria Radna. Construita in anul 1888 in stilul neo-baroc, cladirea a fost restaurata in anul 2007 oferind o ambianta primitoare in care se imbina placut trecutul cu prezentul arhitectural.
- Restaurantul dispune de o gama larga de preparate culinare din bucataria traditionala Romaneasca cat si din bucataria internationala. Capacitatea restaurantului este de 150 de locuri la 25 mese oferind un cadru festiv pentru nunti, botezuri sau petreceri private.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Motel Ana Maria Magdalena