Pensiunea

|

Pensiunea Beatrice ***

Adresă: Str. Bradet Nr.129
  Întorsura Buzăului, jud. Covasna, Romania

Mobil: 0785 400 810

Web:

 

Descriere

Pensiunea Beatrice*** este amplasata intr-o zona retrasa la marginea padurii. Este structurata pe 3 nivele: la parter 2 camere duble, la etajul 1 sunt 3 camete triple, o camera cu 4 locuri si 2 camere duble iar la etajul 3 sunt 3 camere triple.
Pentru copii se poate asigura la cerere pat extensibil. Fiecare camera dispune de baie proprie, TV, incalzire centrala, apa calda.

Pensiunea are gradina, loc de joaca pentru copii, gratar, iluminat nocturn, parcare.

Pensiunea va ofera diferite activitati: plimbari cu saniuta, calarie, plimbari cu ponei pentru copii, foc de tabara.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Galerie Foto

Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 1Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 2Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 3Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 4Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 5Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 6Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 7Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 8Pensiunea Beatrice Întorsura Buzăului / 9

Comentarii

 
 
 
 
cel mai drag loc din Romania
Am fost de nenumarate ori la Pensiunea Beatrice, prima data cand am ajuns ( din intamplare )- cladirea era la stadiu de "rosu", acum este un domeniu cu o cladire foarte frumoasa, spatiu de joaca pentru copii, tarc cu caprioare, parcare si o curte foarte frumoasa si eleganta. M-am indragostit la prima vedere, oamenii care au aceasta pensiune au devenit prietenii mei si ma intorc mereu cu mare drag aici. E frumos in toate anotimpurile, zona este de vis, oamenii sunt foarte primitori si gospodari. La Pensiunea Beatrice este o curatenie impecabila, interiorul este decorat cu un bungust desavarsit - cu multe obiecte de mobilier si nu numai - aduse din Italia, bucataria lor este diversa, iar oamenii... romani si italieni deopotriva... sunt oameni de toata isprava, foarte simpatici, amabili - pe care ti-i faci prieteni pe veci. Cu mana pe inima va spun : mergeti la Bradet si nu veti regreta- dimpotriva, va veti intoarce cu mare placere !!!!!!!!!!
 claudia hogea - ploiesti2011-02-01 11:21:55
 
 
 
 

comentez comentariul
d-na in cauza poate are anumite motive sa considere ca oamenii de la pensiune sunt prietenii ei. si sa considere acest loc ca fiind cel mai drag din romania.
locul in sine nu are nimic, este totul frumos in jur.
cel mai bine e sa mearga fiecare sa se convinga. oricum, oamenii de acolo, romani si italieni stiu sa faca afaceri. nu se omoara cu pusul intrebarilor celor pe care-i gazduiesc..
 gimini2011-04-12 09:38:03

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Beatrice