Pensiunea Mila 2

|

Pensiunea Mila 2 ***

Adresă: Str. I-A, Nr. 12
  Sulina, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +4-0722-677083 +4-0747-299098

Contact: Relu Stanciu

Web: a2.ro

 

Descriere

Pensiunea MILA 2*** va intampina la intrarea in orasul Sulina, pe malul drept al Dunarii. Ea este situata la 2 mile de gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra, in inima Deltei Dunarii.

Facilităţi

Activităţi

Turistii care aleg sa se cazeze la Pensiunea Mila 2 isi pot petrece timpul liber in curtea cu o suprafa de 1200 mp, pescuind, sau pregatind un gratar pe care sa il savureze la umbra foisorului acoperit cu stuf. Posesorii de ambarcatiuni pot acosta chiar in curtea pensiunii Iubitorii Deltei si ai marii sunt asteptati cu drag la Pensiunea Mila 2, la Sulina.

Camere

Descriere (dotări)

Cele 10 camere cu vedere la Dunare( bratul Sulina)sunt dotate cu paturi matrimoniale sau 2 paturi twin. Fiecare camera are baie proprie, tv ,aer conditionat si balcon.

Restaurant

Restaurantul cu o capacitate de 20 de locuri pune la dispozitia turistilor o gama variata de produse culinare, preparate in special pe baza de peste

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Mila 2