Pensiunea La Marisoiu

|

Pensiunea La Marisoiu **

Adresă: Sirnea Nr. 213
  Fundata, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 236916

Mobil: +40 745 764403

Web:

 

Descriere

Casa Marisoiu va ofera cazare in orice perioada a anului. La noi va puteti bucura de conditii excelente in fiecare anotimp. Va suntem alaturi si va stam la dispozitie pentru diversele necesitati. Casa Marisoiu dispune de urmatoarele posibilitati de cazare - 2 camere de 4 persoane cu baie - 1 camera de 3 persoane cu baie - 5 camere de 2 persoane cu baie incalzire centrala, bucatarie complet utilata, o sala de protocol plus anexa, terasa rustica in aer liber, spatiu de joaca pentru copii.

Comentarii

 
 
 
 

O pensiune de tot *** mai ales gazdele,sfatul meu este sa mergeti mai departe,super naspa.
 sorana2010-03-23 11:41:46

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Marisoiu