Nu exista poza

|

Vila Cfr **

Adresă: Str. Vasile Alecsandri Nr. 13
  Slănic Moldova, 605500 , jud. Bacău, Romania

Telefon: +40 234 348560

Fax: +40 234 348560

Web:

 

Comentarii

 
 
 
 
vila CFR slanic moldova!
ca CFR-ist fiind cazat la aceasta vila a fost supr mai ales ca am beneficiiat de reducere de tarif(50%) la cazare, fiind CFR-ist
 marius2011-04-14 18:32:33
 
 
 
 
Vila C.F.R. Slanic-Moldova
De 4 ani mergem in statiunea Slanic -Moldova si la recomandarea unui prieten de fam.am fost cazati la vila C.F.R.,O IMPRESIE FOARTE BUNA,credeti-ma ca am fost 4 ani la rand cazati,dar nu imi voi schimba locul,este foarte primitoare ,conditii super bune,liniste,personalul nu am cuvinte ,curatenie, bucataria care este foarte necesara. Cu aceasta ocazie multumesc personalului de serviabilitea care da dovada si in acest an voi reveni tot in luna septembrie pt. 2 saptamani.Asa ca mergeti cu cea mai mare incredere.
 EMILIA2011-05-04 06:48:31

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Cfr