Pensiunea Casa Din Parc

|

Pensiunea Casa Din Parc ***

Adresă: Covasna, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 341615

Mobil: +40 744 343144;+40 765 249033

Web:

 

Descriere

Casa din Parc a aparut din dorinta de a oferi oaspetilor care viziteaza Covasna o bucatica din ceea ce inseamna frumusetea bucolica a locului,o secunda de pace, zile de liniste, aer curat si un peisaj forestier superb. Situata in centrul orasului dar ferita de zgomotul traficului pazita de castani batrani si improspatata de paraul Covasna pensiunea sta la dispozitia tuturor celor care vor sa spuna "stop" nebuniei citadine si sa evadeze intr-un loc "uitat" avand totusi acces la toate facilitatile de care au nevoie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Din Parc