Pensiunea Bella Venere

|

Pensiunea Bella Venere ***

Adresă: Str. Voinesita, Nr. 58 D
  Voineasa, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 754631

Mobil: +40 742 349165;+40 744 759216

Fax: +40 250 754631

Contact: Oprescu Corina

Web:

 

Descriere

Asejata pe malul raului Voinesita, cu o priveliste minunata, Pensiunea Bela Venere va ofera cazare in 6 camere dotate cu TV si bai proprii.

De asemenea puteti sa va mentineti conditia fizica cu un apart fitness ce este pus la dispozitia turistilor, iar daca este cazul va oferim si ajutor medical.

Comentarii

 
 
 
 
Ca la mine acasa !
am fost de 2 ori la aceasta pensiune si vreau sa va spun ca cine prefera linistea, aerul curat si o ambianta placuta, a nimerit foarte bine. Proprietarii sunt niste oameni minunati, gata sa-ti satisfaca orice cerinta. Totul este curat, ingrijit, iar la capitolul mancare, nu am cuvinte.
De aceea nu gresesc cand spun ca ma simt ca la mine acasa.
 stefan2009-09-09 11:56:13

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Bella Venere