Pensiunea Ancuta

|

Pensiunea Ancuta ***

Adresă: Str. Victoriei Nr. 68/A
  Borşa, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 343300

Mobil: +40 752 304733;+40 752 304744;+40 742 302467

Web: www.borsa.ro

 

Descriere

Situata in Borsa, pe malul raului Viseu, la aproximativ 1, 5 km de centrul orasului, Pensiunea Ancuta ofera clientilor sai un loc de neuitat, cu un peisaj deosebit.

Pensiunea Ancuta dispune de 8 camere cu 2 paturi (twin) si 2 camere cu pat matrimonial, dotate cu tv, cablu, baie proprie, apa calda, incalzire centrala, internet.

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, tichete de vacanta.

Facilitati camere: Frigider in camera, Incalzire centrala, Baie in camera, Minibar in camera, TV.

Tarife 2011:
Camera dubla matrimoniala: 100 RON / zi; 80 RON / zi in regim single;
Camera dubla twin: 100 RON / zi; 80 RON / zi in regim single;
Camera single: 80 RON / zi;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Ancuta