Casa Marina

|

Casa Marina ***

Adresă: Str. Valea Cheii Nr.26
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 262030

Mobil: +40 722 630035

Fax: +40 268 262030

Web: www.casamarina.ro

 

Descriere

Vila Casa Marina este situata in cea mai populara statiune de ski din Romania, Poiana Brasov, la aproximativ 10-20 minute distanta de teleschi si telecabina. Pensiunea noastra ofera cazare de calitate fiind perfecta pentru familii, grupuri dar si pentru turisti individuali.
Dispune de 3 apartamente cu 2 dormitoare si canapea extensibila in camera de zi (oferind cazare pentru maxim 6/8 persoane fiecare) si o camera dubla ce ofera cazare pentru 2 persoane. Fiecare apartament are bucatarie proprie complet utilata si baie.

Preturile pentru apartamente sunt de 120 de euro, iar pentru camerele duble, 45 de euro/camera.

Localizare

Pe DN1 intre Bucuresti si Brasov, iar din Brasov se urca pe Drumul Poienii, in aproximativ 20 de minute, in total aproximativ 160 km.

Camere

Descriere (dotări)

APARTAMENT 1- 4/8 persoane Apartamentul dispune de 2 dormitoare duble si o sufragerie spatioasa aprox. 35 m.p. cu canapea extensibila dubla si doua fotolii extensibile.De asemenea apartamentul dispune de baie cu cada si toaleta, plus o toaleta separata. Bucataria este complet echipata (vesela, tacimuri, microunde, cofetiera, fierbator apa, prajitor piine, aragaz , frigider etc. Apartamentul are inclus serviciul de televiziune prin cablu. Terasa cu acces la gratar. APARTAMENT 2- 4/6 persoane Apartamentul dispune de 2 dormitoare duble si o sufragerie spatioasa aprox. 35 m.p. cu canapea extensibila dubla . De asemenea apartamentul dispune de baie cu dus si toaleta, plus o toaleta separata. Bucataria este complet echipata (vesela, tacamuri, microunde, cofetiera, fierbator apa, prajitor piine, aragaz , frigider etc. Apartamentul are inclus serviciul de televiziune prin cablu. Acces la terasa si gratar. APARTMENT 2, 4 / 6 persons APARTAMENT 3- 4/6 persoane Apartamentul dispune de 2 dormitoare duble si o sufragerie spatioasa aprox. 30 m.p. cu canapea extensibila dubla . De asemenea apartamentul dispune de baie cu cada si toaleta, plus o toaleta separata. Bucataria este complet echipata (vesela, tacamuri, microunde, cofetiera, fierbator apa, prajitor piine, aragaz , frigider etc. Apartamentul are inclus serviciul de televiziune prin cablu. Acces la terasa si gratar. CAMERA DUBLA – 2 paturi Contine o camera spatioasa cu doua paturi. Baia dispune de dus si toaleta. Bucataria este complet echipata, inclusiv cu aragaz si frigider. Camera include serviciul de televiziune prin cablu. Acces la terasa si gratar.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Casa Marina