Recas, betia simturilor

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Recas, betia simturilor

Nu trebuie sa faci parte dintr-o comisie internationala, aleasa pe spranceana, ca sa iti poti destrabala ori chiar "imbata" simturile cu licori alese, de Recas si nici nu trebuie sa ajungi pana in Franta pentru asta. In ciuda faptului ca acolo s-a trasat linia pe care ai aflat de comoara lichida, care iti statea ingropata la cap, chiar sub sicomor.

Vinul Recas, cel mai bun vin din lume

Te poti lasa purtat de betia simturilor direct la Cramele Recas, acum si mai innobilate de pretioasa distinctie de aur, dobandita la cel mai important concurs international, "Vinalies Internationales", in urma declasarii a 3300 de concurenti, care le-a pozitionat vinul pe primul loc in lume.
Iata unde se afla asadar cel mai bun vin din lume: la Recas, in Banat!

Cramele Recas, confortul si satisfactia unei vizite complete

Cramele din Recas ofera confortul si satisfactia unei vizite complete: de la plimbari relaxante, in mijlocul parfumului de floare sau fruct al podogoriilor intinse, cu prezentarea tehnologiei de cultura, degustari din soiuri alese in intunecimea beciurilor batrane, mancaruri traditionale alaturate vinurilor intr-un ambient foarte placut, pana la prezentarea expozitiei de vinuri imbuteliate, exersarea artei degustarii, dezvaluirea procesului de innobilare a vinului Recas etc.

Sunt intr-atat de ospitaliere gazdele din Banat, iar atmosfera este intr-atat de imbietoare, incat nu-ti vor da ocazia vreodata, sa faci speculatia ca "strugurii ar fi acri".

Pe langa destinderea unei iesiri agreabile, la Cramele Recas poti avea certitudinea unei portii serioase de veselie, in celule, cuget si simtiri.

Larisa Bracea

Daca doriti sa degustati si un vin bun in Bucovina la manastiri, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Látványosságok