Hotel Golden Tulip Ana Dome

|

Hotel Golden Tulip Ana Dome ****

Cím: Strada Observatorului, nr. 129, Cluj-Napoca
  Cluj-Napoca, 400352, Cluj megye, Romania

Telefon: +40 264 540000;+40 264 545000

Fax: +40 264 524677

Web: www.goldentulipanadome.com

GPS: 46.752212 - 23.576905

 

Leírás

A Cluj-Napoca városközpontjától mindössze 10 percre található Golden Tulip Ana Dome Hotel tökéletes elhelyezkedésű. A szálloda tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.

A Golden Tulip ingyenes, őrzött parkolóval és egy mélygarázzsal is rendelkezik.

A szálloda közelében található a Botanikus Kert, a Csillagvizsgáló és a Sigma nevű bevásárlóközpont. Az Ana Dome Hotellel szemben van egy buszmegálló is.

Az Ana Dome-ból lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Az épületben egy étterem és egy lobbibár is található. A wellnessközpont kíváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódáshoz egy fárasztó nap után.

A klasszikus dizájnt és modern felszerelést ötvöző szobák tágasak, pihentetőek és maximális kényelmet kínálnak. A fürdőszobák kialakításánál természetes követ használtak.

Fotógaléria

Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-NapocaHotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca / 1Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj-Napoca / 2

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Golden Tulip Ana Dome