Hotel Central

|

Hotel Central ****

Cím: Piata Petrodava, Nr. 1-3
  Piatra Neamț, Neamţ megye, Romania

Telefon: +40 233 216230;+40 233 216232

Fax: +40 233 223528;+40 233 214532

Web: www.hotelcentral.ro

 

Leírás

A(z) 1975 évi építésű Central Plaza Hotel Piatra Neamt egyik említésre méltó helyszíne és egy jó választás az utazók számára. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

Használja ki Piatra Neamt e szállodájának számos kitűnő szolgáltatását és páratlan kényelmét. Hogy biztosítsa vendégei kényelmét, a hotel számos kitűnő szolgáltatást nyújt: szobaszerviz, lift, parkoló, tárgyaló/bankett létesítmények, létesítmények mozgáskorlátozottak számára.

Napi sajtó, nemdohányzó szobák – ezek olyan magas színvonalú szolgáltatások a szállodai szobákban, amelyek segítségével gyorsan feltöltődhet egy hosszú nap után. Emellett a szálloda számtalan szabadidős szolgáltatást kínál, így biztosan nem fog unatkozni látogatása alatt. Magas színvonalú szolgáltatásai és kitűnő elhelyezkedése miatt a(z) Central Plaza Hotel tökéletes szálláshely, ha Piatra Neamt városában tesz látogatást.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Central