Hotel Bistrita

|

Hotel Bistrita ****

Cím: Durău, Neamţ megye, Romania

Telefon: +40 372 791 880

Fax: +40 233 256 590

Web: www.bistrita-romania.ro

 

Leírás

A Hotel Bistrita szálláshelye a Csalhó-hegységben (Ceahlău Massif), Durău félreeső síüdülőhelyén található. A hotelben masszázs-szolgáltatások vehetők igénybe, valamint terasz, szauna és étterem is rendelkezésre áll.

Valamennyi szoba klasszikus stílusú, fából készült bútorokkal berendezett, valamint síkképernyős TV-vel ellátott ülősarokkal, minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik.

Az étterem nemzetközi és helyi fogásokat, valamint a reggelit kínál, amelyet a vendégek saját szobájukban is elfogyaszhatnak. Kérésre csomagolt ebéd is rendelkezésre áll. A szálloda ingyenes parkolóval és az épület egész területén ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. A hotel éjszakai klubjába a vendégek számára ingyenes a belépés.

A hotel 200 m-re fekszik Durău kolostorától és a helyi buszmegállótól. A legközelebbi sípálya 300 m-re található. A Békás-tó (Lacul Bicaz) autóval 30 perc alatt elérhető.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Bistrita