Nincs kep

|

Motel Sandoria ***

Cím: Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 297
  Târgu Mureş, Mureş megye, Romania

Telefon: +4 0265 260 350

Mobil: +4 0748 152 749

Fax: +4 0265 260 350

Web: hotelsandoria.ro

 

Leírás

A Sapientia Egyetem mellett fekvő Hotel Sandoria modern épülete újdonságnak számít a Marosvásárhelyen fellelhető szálláslehetőségek között. Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés és szintén ingyenes saját parkoló áll rendelkezésre a szálloda területén.

A Hotel Sandoria fa berendezéssel és szőnyegpadlóval rendelkező szobáihoz saját erkély és ülősarok tartozik. A modern berendezés része a síkképernyős kábel TV és a minibár.

A vendégek a román, a magyar és a nemzetközi specialitások fúzióját élvezhetik a szálloda 2 éttermében. Napi menü áll rendelkezésre, illetve étlapról is rendelhet.

Az E60-as úton található Sandoria hotel 4 km-re fekszik Marosvásárhely történelmi központjától. A környéken fellelhető népszerű látnivalók közé tartozik a Kultúra Palotájának szecessziós épülete, vagy a Maros Megyei Tanács, amelyek autóval 10 perc alatt megközelíthetők.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Motel Sandoria