Hotel Apollo

|

Hotel Apollo **

Cím: Str. Bailor, Nr. 1112
  Sângeorgiu de Mureş, Mureş megye, Romania

Telefon: +40 265 319159

Web:

 

Leírás

A Targu Mures városától 3 km-re található Hotel Apollo szálláshelye egy fedett és szabadtéri medencét, termálfürdőt, pezsgőfürdőt, valamint szaunát és fitneszteremet kínáló, hatalmas wellness-központtal várja vendégeit.

A híres Sangeorgiu de Mures Salt Baths sófürdők a városközpontban helyezkednek el. Felár ellenében számos kezelés, többek között iszap pakolások, reflexterápia, aromaterápiás és sós vízi fürdők garantálják a feltöltődést. A szépségszalonban manikűr és pedikűr is rendelkezésre áll.

A sportok szerelmeseit számos sportolási lehetőség, többek között futballpálya, tenisz-és kosárlabdapálya várja.

A szobákban kábel-TV, a fürdőszobákban pedig fürdőköpeny és papucs szolgálja a kényelmet. Néhány szoba légkondicionált, valamint erkéllyel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel is rendelkezik. Ezek közül néhány 3 csillagos.

A hotel étterme román és nemzetközi specialitásokat kínál.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Apollo