Hotel Nova

|

Hotel Nova ***

Cím: Str. Bogdan Voda, Nr. 219
  Sighetu Marmației, Maramureş megye, Romania

Telefon: +40 262 319951

Mobil: +40 730 033770

Fax: +40 262 319951

Web: www.hotelnova.ro

 

Leírás

A NOVA HOTEL Máramarossziget perifériáján helyezkedik el, egy csendes és nyugodt környezetben viszont mégis közel a legfontosabb turisztikai látvanyosságokhoz mint például az egyedi máramarosi falumuzeum, a kommunizmus áldozatai számára álitott Börtönmúzeum, a Szaploncai vidámtemető és a Peri monostor, a Barszanai monostorok stb.

A Nova hotel egyaránt ideális a fáradt utazók számára akik nyugalomra vágynak és a történelmi Máramarost felderiteni vágyó túristák számára. 23 két és három ágyas szobával és egy apartmannal rendelkezik, mindegyikükben az elegancia ural, ezzel egy eredeti , stilusos környezetet biztositva az itt megszállóknak. Minden szobához modern, jól felszerelt fürdőszoba tartozik. A hotelhez egy elegáns 180 férőhelyes étterem is tartozik amit egy 70 helyes fedett terasszal lehet kibőviteni, összesen 25 férohellyel a Nova étterem tökéletes helységet nyújt külömböző összejövetelek, esküvők és egyébb események megrendezésére.

Egy egyedi stilusu nyárikert és egy 30 férőhelyes őrzött parkoló is áll az ide látogaók rendelkezésér

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Nova