Hotel Salina

|

Hotel Salina **

Cím: Str. Unirii, Nr. 5
  Ocna Șugatag, Maramureş megye, Romania

Telefon: +40 262 374362

Fax: +40 262 374363

Web: www.hotelsalina.ro

 

Leírás

Ha jó elhelyezkedésű szállodát keres Ocna Sugatag városában, már meg is találta: Hotel Salina. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

Használja ki Ocna Sugatag e szállodájának számos kitűnő szolgáltatását és páratlan kényelmét. E szálloda még a legkifinomultabb vendégeket is tökéletesen kielégíti számos hotelen belüli extra szolgáltatásával.

A vendégek 38 szoba közül választhatnak amelyek mindegyike tökéletes békét és harmóniát áraszt. Kert, belső medence, gyógyfürdő, szauna – mind ideális helyek, hogy lazítson és kikapcsolódjon egy rohanó nap után. Bármi legyen utazásának célja, a(z) Hotel Salina kitűnő választás Ocna Sugatag városában.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Salina