Hotel Capitol

|

Hotel Capitol ***

Cím: Eroilor 19
  Braşov, Braşov megye, Romania

Telefon: +40 268 418920

Web:

GPS: 45.645863 - 25.59823

 

Leírás

A Hotel Capitol épülete Brassó középkori központjában található, a városházával szemben, és egy 10 perces sétára a Fekete-templomtól és a Tanács tértől. A szálloda éttermében, ahonnan kilátás nyílik a városra, román és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.

A Hotel Capitol minden szobája kábel TV-vel, ülősarokkal és minibárral felszerelt. A privát fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval felszereltek. A közös helyiségek ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínálnak.

A felvonó a hoteltől 1 km-re található, a Tampa-hegyre visz fel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Ötperces sétára található a gyógy-és wellness-központ. A síelésre alkalmas Poiana Brasov 13 km-re, a Bran kastély pedig 30 km-re található.

2013 Arak:
Ket agyas szoba 3* : 55.00 €

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Capitol