Hotel

|

Hotel Sunquest ***

Cím: Venus, Constanţa megye, Romania

Telefon: +40 241 731389;+40 241 732202

Fax: +40 341 432 724;

Web: www.hotelsunquest.eu

 

Leírás

A hatalmas, 10.000 m²-en fekvő békés, privát kézben lévő háromcsillagos Hotel Sunquest szállása a Venus Resort üdülőparadicsomának területén várja vendégeit, 3 kilométerre északra Mangalia településétől, rövid sétára a tengerparti strandtól és az üdülő központjától.

Hajtsa édes álomra fejét a kényelmes, modern kialakítású szobákban, melyek kényelmi lehetőségek egész sorával állnak rendelkezésére.

Kapcsolódjon ki a medence területén, vagy a medenceszéli bár teraszán egy frissítő ital vagy koktél társaságában - mely utóbbi a nyugtató kertekre nyújt kilátást. A csemetéi bármikor kikapcsolódhatnak a különleges medence területén.

Tradicionális romániai és nemzetközi fogások várják Önt is a hotel éttermében, ahol napját ingyenes reggelivel is kezdheti.

Amennyiben a lovaglás szerelmese, minden bizonnyal szeretné kipróbálni a Herghelia Mangalia lovaglóközpontját, mely nem messze várja Önt a Hotel Sunquest épületétől, és lovaglóórákat kínál az érdeklődőknek.

Fotógaléria

Hotel Sunquest Venus / 1Hotel Sunquest Venus / 2Hotel Sunquest Venus / 3

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Sunquest