Hotel K+K Elisabeta

|

Hotel K+K Elisabeta ****

Cím: Str. Slanic Nr. 26, Sector 1
  Bucureşti, Bucureşti megye, Romania

Telefon: +40 213 029280

Fax: +40 213 118632

Web: www.kkhotels.com

GPS: 44.434975 - 26.104749

 

Leírás

Bukarest szívében található, Bukarest K + K Hotel Central közel van a turisztikai és üzleti fő területekhez: az egyetem, a régi bevásárlóközpont, business központ, színházak, éttermek és a leghíresebb park - " Gradinile Cismigiu".

Üzleti szobák - K + K Hotel Bukarest
Egyénileg szabályozható fűtés és légkondicionálás , síkképernyős műholdas TV nemzetközi csatornákkal , telefon, széf, minibár , tea és kávé , ingyenes, nagy sebességű internet LAN-on keresztül , elektronikus zár. Modern fürdőszoba hajszárítóval , kozmetikai tükörrel és padlófűtés. Dohányzás - igény szerint .

Executive szobák - K + K Hotel Bukarest
A tágas szobák síkképernyős TV-vel , műholdas TV nemzetközi csatornákkal , egyénileg szabályozható fűtés és légkondicionálás , telefon, széf, minibár , tea és kávé , ingyenes, nagy sebességű internet LAN-on keresztül , Rendszer A billentyűzár elektronikus munkaterület ( irodai világítás és telefon) . Teljesen felszerelt fürdőszobák padlófűtéssel , hajszárító, kozmetikai tükör , fürdőköpeny és papucs . Dohányzó terem - igény szerint . Plusz 1 üveg ásványvíz " a ház " érkezéskor.

Szolgáltatások:
Bár és bisztró, Spa, Lounge , konferencia termek, parkoló, check -in , szobaszerviz, mosoda , portaszolgálat .

Árak :
Klasszikus szoba 1 fő részére : 253.00 EUR
Klasszikus szoba 2 fő részére: 275.00 EUR
Executive szoba 1 fő részére : 280.00 EUR
Executive szoba 2 fő részére: 302.00 EUR
Háromágyas szoba : 55.00 EUR

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel K+K Elisabeta