Hotel Best Western Balvanyos

|

Hotel Best Western Balvanyos ****

Cím: Str.Balvanyos Nr.4074
  Balvanyos , Covasna megye, Romania

Telefon: +40 267 360700

Fax: +40 267 360310

Web: elbalvanyos.ro

 

Leírás

A 4 csillagos Grand Hotel Bálványos épülete csendes, erdőkkel körülvett területen helyezkedik el. Minden elegáns, modern stílusban berendezett szobából panorámás kilátás nyílik a Csoma-hegyre.

Mindegyik tágas szobában minibár, síkképernyős TV és ingyenes vezetékes internet-hozzáférés áll rendelkezésre. A nyilvános helyiségekben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

A Grand Hotel Bálványos étterme tipikus román fogásokat kínál, valamint speciális diétás menü és csomagolt ebéd is igényelhető. A stílusos kávézó ízletes kávét és italok széles választékát kínálja.

A helyszínen szauna, fitneszterem és kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre, a hotel mellett pedig egy magas kötélpálya áll rendelkezésre.

A vulkanikus eredetű Szent Anna-tó 8 km-re, a Solfatara-barlang pedig 10 perc sétára található. A tusnádfürdői vasútállomás 16 km-re fekszik.

Arak:
Egyágyas szoba: 185 RON
Kétágyas szoba: 245 RON
Junior lakosztály: 295 RON
Elnöki lakosztály: 495 RON

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Best Western Balvanyos