Hotel Melody Central

|

Hotel Melody Central ***

Cím: Piata Unirii, Nr. 29
  Cluj-Napoca, Cluj megye, Romania

Telefon: +40 264 597465

Fax: +40 264 597468

Web: www.centralmelody.com

GPS: 46.771864 - 23.590243

 

Leírás

A Kolozsvár (Cluj Napoca) történelmi központjában, a Fő téren fekvő Hotel Melody Central kényelmes kiindulópontként szolgál azoknak az utazóknak, akik szeretnék felfedezni a várost. A szálloda egy étteremmel, valamint ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

A Melody Central szálloda szobáiban egy privát fürdőszoba, egy kábel TV, egy minibár, egy nemzetközi hívásokra alkalmas, üzenetrögzítős telefon, valamint egy hűtőszekrény is rendelkezésre áll. Több szobából is lenyűgöző kilátás nyílik a Szent Mihály-templomra.

A Hotel Melody területén működik Kolozsvár egyik legnépszerűbb étterme, ahol helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A szállodában egy kávézó és egy terasz is szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

A környéken számos látnivaló található. A botanikus kert 5 perces, a Romulus Vuia Etnográfiai Park pedig 15 perces sétával érhető el.

A Hotel Melody Central kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A vasútállomás 2 km-re, a kolozsvári nemzetközi repülőtér pedig 8 km-re fekszik a szálláshelytől
Árak 2013:

Egy agyas: 145 RON
Két ágyas : 160 RON
Szuperior Két ágyas: 180 RON
Garzon: 200 RON
Apartman: 220 RON

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Melody Central