Hotel Imparatul Romanilor

|

Hotel Imparatul Romanilor ***

Cím: Str. Nicolae Balcescu, Nr.4
  Sibiu, Sibiu megye, Romania

Telefon: +40 269 216500

Fax: +40 269 213783

Web: www.imparatulromanilor.ro

 

Leírás

A Hotel Imparatul Romanilor szállásának a múltja a 16. századra nyúlik vissza. Az épület lenyűgöző, kifinomult építészeti stílussal és elegáns belső terekkel rendelkezik. A Nagyszeben történelmi központjában található szálloda fedett medencével, szaunával és edzőteremmel várja látogatóit. A hallban ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

Az ízlésesen berendezett szobákban kábel-TV és minibár áll rendelkezésre. A szobához saját fürdőszoba tartozik. Az évszázadok során a szálloda számos ismert személyiségnek adott otthont, beleértve II. József császárt is.

A Hotel Imparatul Romanilor szállásának vendégei az eltolható tetővel rendelkező tágas étteremben megkóstolhatják a hagyományos román konyha ételeit. Szobaszerviz-szolgáltatás vehető igénybe.

A szálláshelytől a Brukenthal Nemzeti Múzeum 170 méterre található, a Természettudományi Múzeum pedig 500 méterre fekszik. A szálloda környékén számos üzlet, étterem és kávézó kínálja szolgáltatásait.

Árak:
Egy ágyas szoba: 50 €
Két ágyas szoba: 60 €
Garzon: 80 €
Lakas: 110 €

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Imparatul Romanilor